Autor: Žarko Bogosavljević

Novi Sad
03.01.2018.
11:20 > 11:39
Prvi "urbani džep" koji će biti uređen u sklopu uređenja 46 mikrolokacija u Novom Sadu biće Trg Zmaj Jove u Sremskoj Kamenici.
  • /

    03.01.2018 20:01
    /
    sto jedan naprednjak unisti ni 100 pametnih vise ne mogu ispraviti.
    ne dirajte nista
  • Vuk

    03.01.2018 17:56
    @Mestanin
    Dobar komentar, iako nisam mestanin, cesto sam u Kamenici i primecujem istu stvar. Kao i svuda u Srbiji, i u Kamenici ima gomile nelegalno izgradjenih objekata, odnosno objekata koji su izgradjeni veci ili vislji nego sto je dozvoljeno. Znaci ili su gradili vise nego sto je propisano ili su u svojim dvoristima, pravili jos po jednu zgradu. U te viskove kvadrata su se uselili ili clanovi sire porodice ili podstanari. Svi naravno imaju automobile, a cesto u samim dvoristima nema vise mesta ili ih prosto mrzi da otvaraju kapije, tako da parkiraju na ulici. Jednosmerne ulice i povlacenje kapija do samih kuca bi bilo jedino resenje da se napravi mesta za parking, ali takodje i pesackog trotoara koga gotovo nema nigde.
  • Mestanin

    03.01.2018 12:45
    Ludilo
    Trg Zmaj Jove u Sr. Kamenci je uredjen pre desetak godina, i tada su date velike pare za uredjenje da bi se danas na njemu parkirali bahati taksisti i vozaci! Umesto sto su date pare za novo arhitektonsko resenje i uredjenje trga, trebali su resiti problem saobracaja i parkiranja u centru. U Kamenici su sve ulice nedovoljne sirine za dvosmerni saobracaj. Treba organizovati jednosmerne ulice i duz svake dovoljno mesta za parkiranje. A trg je lep i ovako samo ga treba odrzavati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna